Orbán Viktor a NOB vezetőivel tárgyal

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a svájci Lausanne-ba utazik, ahol Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökének meghívására megbeszélést folytat a NOB vezetőivel, valamint megtekinti a szervezet új székházát – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

A tárgyaláson – amelyen részt vesz Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár is – a nemzetközi sportmozgalom aktuális kérdéseiről lesz szó – mondta a sajtófőnök.

MTI

Nyitókép: Orbán Viktor miniszterelnök (j3) és Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke (j4), valamint Schmitt Pál volt köztársasági elnök, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) korábbi vezetője, tiszteletbeli elnöke (j2), Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár (j), Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó, a NOB tagja (b2), Christophe De Kepper, a NOB főigazgatója (b) és Gerardo Werthein, NOB-tag, az ifjúsági olimpia szervezőbizottságának elnöke a szervezet új székházában a svájci Lausanne-ban 2019. november 29-én. – MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Iratkozzon fel hírlevelünkre