A keresztény és európai életformát fenyegeti a migráció

Németh Szilárd, a honvédelmi tárca államtitkára a 171 éve megvívott pákozdi diadalra is emlékezett a Fidesz-kongresszuson.

Mi is azt valljuk, hogy az ütőképes honvédség megteremtésének kulcsa a korszerű fegyverrendszerek hadrendbe állítása mellett a fiatalítás és az önkéntesség – mondta a honvédelmi miniszterhelyettes.

Németh Szilárd szerint Gyurcsány Ferenc és Vadai Ágnes szándékos ámokfutása miatt 2010-re 17 tartalékos katonája volt az országnak, de napjainkra 8900-an döntöttek úgy, hogy civil életük megőrzése mellett fegyveresen is a haza szolgálatába kívánnak állni. 2026-ra ez a szám 20 ezer lesz. 

Nagy szükség van az önkéntes védelmi képességre, mert az Európát és hazánkat fenyegető legnagyobb biztonsági kockázat, a migráció és így a terrorizmus veszélye sem múlt el. 

Kifejtette: az európai politikai döntéshozók között még mindig többségben vannak a bevándorláspártiak, akik az embercsempészekkel közösen mindent megtesznek, hogy bevándorlókkal árasszák el kontinensünket. A baloldali kormányok ezért nyitják meg a határokat, a kikötőket, és ezért akarják ismét a tagországokra erőszakolni a kötelező betelepítési kvótát.

Úgy fogalmazott: az ellenőrizetlen tömeges migráció és a terrorizmus kéz a kézben járnak, és teljesen elhibázott álmodozni az európaiságtól irtózó, a kereszténységet megvető bevándorlók integrációjáról.

 

A teljes felszólalás ide kattintva tekinthető meg.

Forrás: Hír TV/MTI

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre