Lövöldözés volt Ráckevén – FRISSÍTÉS

Lövöldözés volt csütörtök este Ráckevén, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre - tudta meg az MTI.

Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette az MTI információját.

Később a police.hu-n megjelent közleményben a rendőrség azt írta, többen is bejelentették, hogy két család között veszekedés tört ki, amely tettlegességig fajult. A bejelentők azt is elmondták, hogy több lövést hallottak.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai 2019. augusztus 29-én Ráckevén, a Bercsényi utcában ahol lövöldözés volt. Többen is bejelentették, hogy két család között veszekedés tört ki, amely tettlegességig fajult. A bejelentők azt is elmondták, hogy több lövést hallottak. A sérülteket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, a rendőrök több embert előállítottak. – MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrség közölte, hogy a helyszínen a megfelelő erőkkel biztosítják a település biztonságát, Ráckevén jelenleg nyugalom van.

Rendőrök és mentők várakoznak Ráckeve belvárosában 2019. augusztus 29-én. – MTI/Mihádák Zoltán

A sérülteket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, a rendőrök több embert előállítottak, elszámoltatásuk folyamatban van. Az esetet a Ráckevei Rendőrkapitányság vizsgálja.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy 6 mentőautóval és 2 mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre, ahonnan kilenc embert szállítottak kórházba. Az elsődleges adatok szerint egy ember súlyos, nyolc pedig könnyebb sérüléseket szenvedett – tette hozzá.

MTI