A kívül zöld, belül vörös görögdinnye-politika nyomul minden szinten

A ránk erőltetett zöld bűntudat fojtogat bennünket. Volt-e az elmúlt hónapokban olyan nap, amikor valaki ne próbált volna bűntudatot kelteni bennünk a globális felmelegedés, vagy épp az éhezők milliói miatt? – teszi fel a kérdést Gajdics Ottó a Magyar Nemzet oldalán megjelent cikkében.

A kívül zöld, belül vörös „görögdinnye-politika”, vagyis a jelenleg egyedül üdvösnek kikiáltott haladó ideológia lényege az az állítás, hogy a keresztény húszabálók miatt vannak a világban tapasztalható egyenlőtlenségek, sőt – még az üvegházhatás is a fehér ember miatt létezik – állapítja meg Gajdics Ottó.

A kívánt „normalitás” elérése érdekében a haladók tömegmanipulációval és csoportnyomással, valamint zöld bűntudat keltésével próbálkoznak – közben meg különféle húspótlókat gyártanak iszonyatos anyagi befektetések árán.

Az Európai Unió döntéshozatali rendszerén belül is megjelentek azok az állatvédelmi intézkedések, amelyek révén ellehetetlenítik a gazdákat, és amelynek folyományaként végső soron emelkedik a hús ára.

Aki mindennek ellenáll, az nettó populista az ő szemükben.

A teljes cikk itt olvasható.

Forrás: MN

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre