Külföldről támadja Grúziát a radikális genderlobbi

Brian S. Brown, a Családok Nemzetközi Szervezetének (IOF) elnöke nemrég egy petíciót indított annak érdekében, hogy Grúziában megálljt parancsoljon az LMBT-radikálisok előretörésének. 

Brown beszámolója szerint Grúziában a szocialisták és a liberálisok már évek óta törekszenek arra, hogy az LMBT-ideológiát ráerőltessék a sok évszázados keresztény hagyományokkal rendelkező országra.

Mindebben ráadásul – a szöveg tanúsága szerint – az Egyesült Államok nagykövetsége is segíti a genderistákat, többek közt a Tbilisziben rendezett „Pride Parádét” is ők támogatják. 

A Pride ellen több civil szervezet, valamint a Grúz Ortodox Egyház pártiárkája, II. Ilia is aktívan fellépett. A pátriárka kijelentette:

a grúziai keresztények nem fogják némán tűrni a hagyományos keresztény értékek ellen indított támadásokat.

A CBN News is beszámolt a grúziai családpárti szervezetek tiltakozásáról, úgyszintén kiemelve, hogy a grúziai LMBT-kezdeményezéseket az USA és Európa liberálisai támogatják. 

Az adásban Levan Vasadzét is megszólaltatták, aki a 2016-os, Tbilisziben megrendezett X. Családügyi Világkongresszus elnöke volt. „Amikor a Szovjetunióban éltünk, nagyon vágytunk a nyugatiak által birtokolt szabadságra, és úgy tekintettünk az Egyesült Államokra, mint a hegyen épült városra: szabad véleménynyilvánítás joga, vallásszabadság, a tulajdon szabadsága….És ehhez képest óriásit csalódtunk….” – fogalmazott. 

Vasadze kifejtette: egy felmérés szerint a grúzok körülbelül 3%-a támogatja, hogy megtartsák a Pride-ot Tbilisziben, ennek ellenére Soros szervezetei és az USA nagykövetsége mindent megtesznek azért, hogy az ideológiát ráerőltessék az országra.

A petíció célja, hogy megállítsa „a nyugat ideológusainak” azon törekvéseit, amelyek a családnak mint egyetemes értéknek a felszámolásához vezethetnek – Grúziában és világszerte egyaránt.

Kiemelt kép forrása: Wikimedia Commons

Iratkozzon fel hírlevelünkre