Soros lélegeztetőgépe a balliberális oldalt tartja életben

Fricz Tamás a szocialista párt korábbi, befolyásos kommunikátora kijelentéseiből csak megerősítve látja, hogy a globális Soros-hálózat irányítja a magyar balliberális oldalt. Németh Gábor tehát kitálalt: a Soros-közeli civil aktivisták mondtak meg mindent, hogy mit nyilatkozhat. Az MSZP leszerepelt. A nyílt társadalom-modell képviseletére csak az engedelmesebb pártok lehetnek méltók – természetesen pénzért és ebből következően a létükért cserébe. A DK és a Momentum azonnal megdolgozik az ezüst tallérokért. Harmincért.

Fricz Tamás idézi Németh Gábor, az MSZP volt kommunikációs emberének a tényeket feltáró, beismerő szavait: „Tavaly áprilisban beszélgettem egy elnökségi taggal a pártból, aki elhűlve mesélte, hogy saját, friss tapasztalatai alapján sem legenda, hogy mindent Soros György irányít a ballib oldalon, sőt…”

Csak azt, és csak úgy lehet mondani, tenni, ahogyan a Soros-közeli civilek megmondják. Ha nem, ugrik a pénz. A kommunista időket idéző belső irányítás mindenkit féken tart és ellenőriz a balliberális oldalon. Aki rosszul teljesít, kiesik. Ahogyan ez most tapasztalható módon az MSZP-vel is történt. A kegyvesztett szocialistákat átmenet nélkül lekapcsolják Soros György lélegeztetőgépéről – olvasható Fricz Tamás írásában.

Forrás: MTI

Nem szabad megijednünk a balliberálisok intenzív visszautasításaitól, amelyek szerint összeesküvés-elméletet gyárt a nemzeti oldal, és egyébként nincsen szó semmilyen Soros-féle befolyásról. Ez már régen lejárt lemez – írja Fricz Tamás, aki szerint inkább az az elszomorító, hogy egy újabb generációt megjelenítő Momentum máris igazodik a háttérből érkező globalista elvárásokhoz. A DK már régóta ilyen, azon nem csodálkozunk.

Forrás: MN; Fotó: MTI

Iratkozzon fel hírlevelünkre