Hidvéghi Balázs: Óriási az EP választás tétje

Az ellenzék teljes mellszélességgel beállt a bevándorláspártiak csúcsjelöltje mögé – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója arra reagálva, hogy Frans Timmermans, a szocialisták EP-csúcsjelöltje az EP kampányban immáron másodszor is Budapestre érkezett.

Az Európai Bizottság elnöki posztjára aspiráló Frans Timmermans újabb látogatásával kapcsolatban Hidvéghi Balázs kifejtette: a Soros György embereként számon tartott politikus célja egyértelműen az, hogy megerősítse szövetségét a magyar bevándorláspárti ellenzékkel.

Ha ő lesz a brüsszeli bizottság elnöke, akkor legalizálja a gazdasági migrációt Európában , mindez a kötelező kvóta bevezetését, a migránsok betelepítését és az ezt elutasító országok megbüntetését jelentené – mondta a kommunikációs igazgató.

 Timmermans minden egyes nyilatkozata azt húzza alá, azt illusztrálja, hogy támogatni, szervezni akarja a migrációt, és nem megállítani – tette hozzá.

Frans Timmermans, az Európai Szocialisták Pártjának csúcsjelöltje, az Európai Bizottság alelnöke, Tóth Bertalan, az MSZP elnöke és Karácsony Gergely, az MSZP-vel választási szövetségre lépett Párbeszéd társelnöke az MSZP “Szövetségben Európával” című kampányrendezvényén. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Emlékeztetett arra, hogy a szocialista csúcsjelölt folyamatosan durván támadja Magyarországot, azért, mert megvédi határait, és azért, mert a magyar emberek elutasították az illegális bevándorlók befogadását. A magyar ellenzék pedig mindezek ellenére teljes lelkesedéssel beállt a bevándorláspárti csúcsjelölt mögé .

Mint mondta, a frontvonalak mára teljesen világossá váltak, az egyik oldalon Timmermansszal az élen, és a magyar ellenzék teljes támogatásával a bevándorláspártiak vannak, a másik oldalon a Fidesz-KDNP áll azoknak az embereknek a képviseletében, akik nem kérnek a brüsszeli parancsokból, és megállítva a bevándorlást meg akarják védeni a hazájukat.      

Szavai szerint: óriási a tét egy hét múlva, Európa és a gyermekeink jövőjéről döntünk. Hangsúlyozta: el kell menni választani, egyúttal arra kérte a magyar embereket, küldjenek erős üzenetet Brüsszelnek, hogy a bevándorlást meg lehet és meg is kell állítani, és ebben Magyarországon egyedül a Fidesz-KDNP-re lehet számítani.

 Kérdésre válaszolva kiemelte: Frans Timmermans egy baloldali és bevándorláspárti politikus, az egész kör működése leírható akár a maffiára emlékeztető módszerekkel is. Nemzetközi szerveződésről van szó, részben formális, részben informális csatornákon minden módon azért dolgoznak, hogy Európában megváltoztassák a keresztény kultúrát, tömeges migrációt hozzanak a kontinensre és ennek elfogadására rákényszerítsék azokat az országokat is, amelyek világossá tették, ebből nem kérnek.

Forrás: MTI Címlapfotó: fidesz.hu

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre