Félresikerült rablások

Missisipi állam Gulfport településén bankot rabolni indult egy transznemű nő, hogy újabb átalakító műtéteket tudjon csináltatni.

A 11 évvel ezelőtt már hasonló cselekményért letartóztatott transznemű nőt most ismét elkapták múlt héten, miközben egy bankban üzenetet csúsztatott az alkalmazottaknak pénzigénye miatt.

Az eredetileg Jimmy Maurice Lewis II. néven született férfi nővé operáltatta magát, s a pénz további műtétekre kellett, csakúgy, mint első letartóztatásának alkalmával.

Jimmy Maurice Lewis, also known as Iconic Facce, pictured (right) after her arrest with tape around her nose and (left) CCTV of the suspect who passed a note to staff at BancorpSouth Bank

Ezzel párhuzamosan a police.hu közlése szerint befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy kölkedi nő ellen indítottak tavaly ősszel. Egy bogyiszlói férfi tett feljelentést, miután a 62 éves nő a családi ház bejárati ajtó üvegét betörve a nyíláson keresztül benyúlva bement a házba.

Ezt követően a hölgy a konyhában elfogyasztott egy liter vörösbort, majd lefeküdt a kanapéra aludni. A sértett másnap reggel vette észre, hogy az idegen asszony a házában alszik.

Iratkozzon fel hírlevelünkre