Fidelitas: a bevándorláspárti brüsszeli elitet kell lecserélni.

Európa családbarát, ne migránsbarát legyen! A Fidelitas készen áll az Európai Unió történetének legmeghatározóbb, sorsdöntő választására. Május 26-án arról döntünk, hogy Európa a családbarát vagy a migránsbarát jövőt választja – áll a szervezet 29-ik, Kecskeméten tartott Országos Választmányának nyilatkozatában.

Hangsúlyozzák: a Fidelitas Európa egyik legnagyobb politikai ifjúsági szervezetként mindent el fog követni annak érdekében, hogy száműzze az európai politikából Soros György bevándorláspárti zsoldosait.

Elfogadhatatlannak tartják, az idegen népesség betelepítését előnyben részesítő brüsszeli terveket és az európai fiatalok elárulását.   

Álláspontjuk szerint a bevándorlás tönkreteszi Európát és az európai fiatalok jövőjét. Aki szereti Európát és a hazáját, a fiatalok és a családok számára akar jövőt biztosítani. Éppen ezért, nem a hazájukat szerető európai fiatalokat, hanem a bevándorláspárti brüsszeli elitet kell lecserélni.

A Fidelitas hitet tesz amellett, hogy a fiatalok családalapítási terveinek támogatása fontosabb, mint a migránsok számára biztosított segélyek és kedvezmények.    

A magyar fiatalok csak a Fidesz -KDNP jelöltjeire számíthatnak, mert az Európai Parlamentben az ellenzékiek minden egyes brüsszeli tervet megszavaztak, többek között a kötelező kvótát, a migránsvízumot, a Soros-szervezetek támogatásának növelését és a migrációt elutasító országok megbüntetését is.

A Fidelitas felkészült arra, hogy európai parlamenti képviselőjelöltjeivel és teljes tagságával harcba szálljon a keresztény kultúra és Európa védelme érdekében – olvasható a dokumentumban.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre