Elég nagy a zavar Frans Timmermans fejében

Timmermans és a balliberális nyugat-európai értelmiség az antiszemita kártyát kijátszva akarja behozni Európába a zömében muszlim bevándorlókat. Olyannyira, hogy szembefordult eredeti értékeivel, és ma már csak úgy tudja meghatározni keresztény értékeinket, hogy azokat valami mással szembe állítja: „azoknak, akik a keresztény értékeket éltetik, meg kellene érteniük azt is, hogy a keresztény értékeknek az is a része, hogy örökre elhatároljuk magunkat az antiszemitizmustól.”

A magyar kormány nem véletlenül állítja régóta, hogy „Brüsszel” továbbra is támogatni akarja az illegális bevándorlást. Legutóbb éppen Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár mondta, hogy a migráció támogatását célzó tervek továbbra is ott vannak „a brüsszeli fiókokban”, és olyan döntések születnek a háttérben, amelyek ezek megvalósítását célozzák. Ilyen terv például a nem kormányzati szervezetek (NGO) támogatásának megsokszorozása és az illegális bevándorlást jogszerűvé tevő migrációs alap létrehozása.

A támogatást a jelenlegi háromszorosára, 1,8 milliárd euróra, azaz 570 milliárd forintra akarják emelni.

Kovács rámutatott, az európai intézmények és az NGO-k összetalálkozásának egyik szimbolikus példája az, ahogy Frans Timmermans, az EB alelnöke és elnökjelöltje viszonyul ehhez a kérdéshez. Timmermans találkozott a legtöbbször Soros Györggyel, és szorosan tartja a kapcsolatot a migrációt támogató szervezetekkel is, pedig neki „a szerződés őreként” arról kellene gondoskodnia, hogy mindenki a jogszabályoknak megfelelően tevékenykedjen, és nem migrációpárti álláspontot kellene képviselnie.

Kovács elmondta, éppen kedden tárgyal az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) arról, hogyan lehetne létrehozni a migrációs alapot, amely az illegális bevándorlást jogszerűvé és legálissá tenné, valamint a gazdasági bevándorlás csatornáit intézményesítené.

(MTI/Euobserver)

'Fel a tetejéhez' gomb