Akik a családvédelmi akciótervet elutasítják, a bevándorlókat akarják támogatni

Csütörtökön közös sajtótájékoztatót tartott Kocsis Máté, a Fidesz és Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője, amely során Harrach Péter kiemelte, „a frakciószövetség ülésének legfontosabb témája az utóbbi évek legnagyvonalúbb családtámogatása volt”.

A KDNP üdvözli a családvédelmi akciótervet. Azok a politikusok, akik a családvédelmi akciótervet elutasítják, a bevándorlókat és nem a családokat akarják támogatni. Ez az európai parlamenti (EP-) választás tétje – mondta a KDNP frakcióvezetője.

Harrach Péter elmondta, hogy nagyon fontosak azok az életközösségek, amelyek a családon, vagyis egy férfi és egy nő kapcsolatán alapulnak, ennek köszönhetően az egyén egészséges felnőtté tud válni. 

A KDNP frakcióvezetője elmondta, hogy a miniszterelnök által bejelentett családpolitikai intézkedések nem csupán a családok helyzetét, illetve a családalapítást könnyítik meg, hanem a demográfiai görbét is javíthatják.

Nem a bevándorlás pártján állunk, hanem a családvédelem pártján.” – mondta Harrach Péter.

Véleménye szerint Európában sokan nem így gondolkodnak, azonban leszögezte, „akik a bevándorlást támogatják, azok nem a család mellett állnak”.

A KDNP frakcióvezetője kitért arra is, hogy az európai parlamenti választások közeledtével hamarosan folytatódni fog az ellenzék méltatlan magatartása, amelyet nem a higgadt, átgondolt politizálás jellemez. 


Hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb