Érkezik a Júda 1, az első és egyetlen keresztény repülőjárat

Misszió a missziósokért.

A vezérigazgató és alapító véleménye szerint a Judah 1 (Júda 1) kifejezetten a misszionáriusokat és a „missziós gondolkodású” embereket fogja ellátni, és nem számol fel majd semmiféle poggyászdíjat.

Emellett szeretnék teljes mértékben kiküszöbölni a csomagok elvesztésének lehetőségét. A tervek szerint húsz repülőgép áll majd rendelkezésére az elkövetkezendő öt éven belül, feltételezve, hogy minden simán megy az FFA-val.

Valóban Isten kérése volt.

A látomásban Ő mutatta meg nekem a légitársaságot, repülőgépeket olyan messziségben felsorakoztatva, ameddig a szem ellát” – mondja Everett. „Ezek tele voltak étellel, orvosi ellátmánnyal, Bibliákkal, a motorok be voltak indítva és készen álltak az indulásra. A repülőgépek előtt emberek sorakoztak fel készen állva a felszállásra, de nem jutottak fel a gépre.

Everett úgy érezte erre a megbízatásra hívja az Úr, hogy a missziós csapatokat eljuttassa a missziós régiókba.

Igazi mozgó célpont.

Az biztos, hogy a megvalósítás során Everettnek a biztonságra is kiemelt figyelmet kell fordítania, hiszen a Judah 1 már nevében is felhívja magára a szélsőséges terrorista csoportok figyelmét, amellyel egy igazi mozgó célponttá válik.

Minden esetre bízunk a legjobbakban, hogy sikeresen tud hozzájárulni a missziósok utazásához.

A keresztény légitársaságról részletesebben itt olvashatnak.

'Fel a tetejéhez' gomb