Ismét lehet jónak lenni

Egész napos műsorfolyammal várja vasárnap a felajánlásokat a közmédia a hetedik Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági kampányában, amely ezúttal az 1-es típusú cukorbetegségben szenvedő gyerekek és fiatalok támogatására, táboroztatásának segítésére gyűjt.

Mindazok, akik tárcsázzák a 13630-as telefonszámot, hívásonként 250 forinttal támogatják a jótékonysági akciót. A kezdeményezésbe bekapcsolódott a Magyar Diabetes Társaság, az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány, a Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért és a Sportos Cukorbetegekért Egyesület.
    

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap jótékonysági kampánya, a Jónak lenni jó! 2012-ben a Böjte Csaba szerzetes alapította Dévai Szent Ferenc Alapítvány javára, 2013-ban a Katolikus Karitász részére, 2014-ben a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet számára, 2015-ben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak, 2016-ban a Magyar Református Szeretetszolgálat számára, tavaly pedig a Máltai Szeretetszolgálat javára szervezett adománygyűjtést.

A megvásárolható és a licitre bocsátott tárgyak a  itt  tekinthetők meg.

(MTI)
    

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre