KDNP: Az európai családokat védő vezetésre van szükség

Nő az Európára nehezedő migrációs nyomás – jelentette ki Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője cáfolva az ez ellentétes állításokat.

A kereszténydemokrata politikus budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette: a migrációs nyomás nem csak Afrika felől, hanem keleti irányból is nő. Idén novemberig már 240 ezer migráns érkezett Törökországba, ami 40 százalékkal több, mint az elmúlt év egészében.

Jelenleg ötmillió migráns tartózkodik Törökországban és 2018-ban 50 ezren keltek át az amúgy is telített görög szigetekre – hangsúlyozta a képviselő. Hozzátette: a migránspárti brüsszeli vezetés, ahelyett, hogy kezelné a migrációt, migránskártyával, migránsvízummal és a bevándorlókat segítő pénzügyi alappal támogatja a bevándorlást.

Hangsúlyozta: az európai parlamenti (EP-) választás tétje: vagy bevándorlókontinenssé válik Európa, vagy olyan brüsszeli vezetés áll fel, amely megvédi az európai polgárokat, családokat. Ha marad a bevándorláspárti brüsszeli vezetés, az európaiak elvesztik saját kontinensüket.

(MTI)

Iratkozzon fel hírlevelünkre