Schumacher felesége a bajban is férje mellett áll

Az Infostart híradása alapján sokat nem tudtunk meg a német, hétszeres Forma-1-es világbajnokról. Annyit viszont igen, hogy felesége, Corinna féltő gonddal veszi őt körbe, megóvva a nyilvánosságtól és a világ kíváncsiskodásától. A Pápai Ház prefektusa két évvel ezelőtti látogatásáról osztott meg diszkrét részleteket.

Gänswein érsek még 2016-ban, az otthonában látogatta meg Michael Schumachert, aki 2013. decemberében szenvedett súlyos síbalesetet Franciaországban. A látogatásról most árult el apró részleteket a német Bunte lapnak.

A baleset konkrét következményeit csak találgatja a világ, mert a család nem ad információt róla. Schumacher genfi otthonában tett látogatásáról a család érdekében csak diszkréten nyilatkozott az egyházi elöljáró.

„Szemben ültem Michaellel, megfogtam mindkét kezét, és ránéztem. Az arca a mindannyiunk által jól ismert arc, csak egy kicsit teltebb. Érzékeli a körülötte lévő, szerető embereket, akik gondoskodnak róla, és – Istennek hála – megóvják őt a nyilvánosság kíváncsiságától” – emlékezett vissza a prefektus.

Az érsek hozzátette, hogy

az autóversenyzőnek valódi védelmet biztosít a saját családja, amelynek lelke Schumacher felesége, Corinna.

A beteg embernek éppen erre van szüksége: diszkrécióra és megértésre vágyik.

Georg Gänswein, aki 2017 nyarán elvitte Corinna Schumachert és két gyermekét Ferenc pápa audienciájára is, belefoglalja imáiba Schumachert és a családját is. „A támogató szavak nemcsak Michael közeli hozzátartozóinak adnak erőt, hanem világszerte a szurkolói millióinak is” – mondta az érsek.

(Forrás: Infostart.hu)

Iratkozzon fel hírlevelünkre