Gyanús csomagot küldtek Robert de Niro éttermébe

Trump egységre és tisztességesebb politikára szólított fel

Trump elnök figyelmeztette Amerikát, hogy fogjon össze a politikai erőszak ellen, miután bombát küldtek volt vezető demokrata politikusok Hillary Clintonnak és Barack Obamának valamint a CNN hírtelevíziónak.

A nyomozók szerint ugyanaz az elkövető készíthette el a nyolc bombát, amelyből küldtek Obama legfőbb ügyészének Eric Holderrnek, a volt CIA igazgató John Brennanek valamint a Soros György, a Demokrata Párt nagy támogatójának. A New York-i rendőrök egy gyanús csomagot vizsgáltak, amelyet a Tribeca-nal. A CNN szerint két cég található a címen a Tribeca Filmfesztivál és a Tribeca Grill és mindkettő a híres színészhez Robert de Niro-hoz köthető.

Trump elnök kijelentette, hogy költséget nem kímélve meg fogják találni ki áll ezen a megvetendő események mögött. Több emberséget követelt a politikában és felszólította a médiát, hogy álljon le az ellenségeskedés szításával.

Trump kijelentette, hogy állásfoglalása kétpárti, mert ez a hallatlan tett minden olyan érték ellen van, ami “kedves számunkra”.

A csomagokat porral és törött üveggel töltötték be, a hatóságok szerint. Egyik készülék sem robbant fel, de a biztonsági tisztviselők valódi bombákként kezelték őket.

(The Times)

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre