Családháló díj: Megnyílt a szavazófelület, itt voksolhatunk 2022 legjobbjaira

A Családháló Alapítvány idén ismét útjára indította a nagy sikerű Családháló díjat, amely olvasói szavazatok alapján ismeri el a kiemelkedő teljesítményt nyújtó intézményeket és szakembereket. A díjra jelöltek összesítése megtörtént és megnyílt a Családháló díj szavazófelülete. Mostantól 2023. április 15-ig voksolhatunk az általunk jelölt intézményekre, illetve szakemberekre.

2023. április 15-ig lehet szavazni azokra a jelöltekre, akiknek a névsorát olvasóink javaslatai alapján állítottuk össze. Az alábbi linken található az összesített lista, amely megmutatja, kik azok a jelöltek, akiknek hősies helytállása, szakmai rátermettsége, emberi odafordulása segítette családjaitokat az elmúlt évben.

Kedves Olvasóink, itt az idő tehát a voksolásra, mutassátok meg, hogy szerintetek melyek a legjobbnak ítélt intézmények és szakemberek, hogy megkaphassák a nekik szánt elismerést! Ha pedig szavaztatok, biztassátok erre barátaitokat és ismerőseiteket is!

Fontos információ, hogy egy nap egy e-mail címről csak egyszer lehet szavazni és a szavazások között el kell telnie 12 órának.

A jelölések legfontosabb része az indoklás volt, mely alapján a jelöltet felterjesztettétek a díjra. Szavazategyenlőség esetén a Családháló Csapata a jelöltekről szóló történetek alapján dönt a kategória győzteséről. 

A díjakat a hagyományoknak megfelelően ünnepélyes keretek között fogjuk átadni Budapesten. Az eseményre a jelölteket, a díjazottakat, valamint családjaikat és a Családháló olvasóit várjuk szeretettel. A díjátadón a kategóriák győztesei mellett a jelöltek sem távoznak üres kézzel: megkapják a Családháló emléklapját, melyen szerepel, hogy felterjesztették a 2022. évi Családháló díjra.

A díjátadó időpontját és helyszínét később fogjuk közzétenni.

Fontos! A kategóriák győztesei az okleveleket, illetve a jelöltek az emléklapokat kizárólag személyesen, a díjátadó ünnepségen tudják átvenni. Postai úton, illetve interneten történő továbbításra nincs lehetőség.

Induljon tehát a szavazási időszak, voksoljatok minél többen!

Családháló díj 2022

További információkért írjatok nekünk a szerkeszto@csaladhalo.hu e-mail címre!

A Családháló Csapata

A címlapkép forrása: Családháló.hu – Képszerkesztőség/Adrián Zoltán

Iratkozzon fel hírlevelünkre