Fogalmuk sincs, ki a közös gyerekek biológiai apja

Két házaspár poliamor (többszerelmű) kapcsolatban él, így fogalmuk sincs, ki a közös gyerekek biológiai apja, de az anyák együtt nevelik gyermekeiket.

Komolytalannak indult, mégis életre szóló lett két házaspár kapcsolata. Elsősorban csak a szexuális életüket szerették volna megszínesíteni egymással, de azóta is együtt élnek és nevelik korábbi és közös gyermekeiket.

Taya és Sean Hartles még 2019-ben találkozott Alysia és Tyler Rodgersszel, mindennapi életüket pedig közös családként élik, immár négy gyermekükkel – utóbbi kettőt az összeköltözés után vállalták, így gyakorlatilag

nem tudni (és nem is szeretnének ezzel tisztában lenni), hogy ki a gyerekek biológiai apja.

A párok elmondása alapján nem volt mindig zökkenő- és féltékenységmentes a kapcsolatuk, de állításuk szerint mára egységet képeznek a gyermeknevelés terén is.

Aktív TikTok- és Instagram-felhasználók, amely oldalakon keresztül mindig UpToDate-információkkal látják el az egész világot nagy, boldog szivárványcsaládjukról.

Forrás: Instagram @polyfamory

Úgy élnek, ahogy nekik jólesik, megélve minden bennük rejlő lelki és szexuális vágyat. Több mindenkivel lehet megosztani a házimunkát, az anyagi terheket, a gyermekneveléssel járó felelősséget. Ez mind nagyon jó és gondtalan, boldog életnek hangzik, amelybe minden IS belefér: férj, ágyas, feleség, szerető, haver, barátnő, gyerekek… gyerekek.

Nem tudjuk megkérdezni a gyerekeket, vajon örülnek-e az extra szülőknek – már ha egyáltalán volt ebbe beleszólásuk. Apa és anya már unták egymást, ezért kellett valami plusz, a pulya meg csak törődjön bele a sorsába. Felnőttkorában meg majd meglátjuk milyen lesz, illetve képes-e egészséges párkapcsolat vagy család kialakítására.

Ha egy válás képes súlyosan traumatizálni a gyermekeket, miért nem gondoljuk, hogy a „szülőszaporítás” nem eredményezhet hasonlót?

Képzeljük el az új kapcsolatban született gyermekeket, ahogy egy orvosi vizsgálaton nem tudják megmondani, vajon örökölhettek-e az édesapjuktól valamilyen betegséget, mert valójában fogalmuk sincs ki is a biológiai nemzőjük.

Forrás: Instagram @polyfamory

Mit üzen ez a mai fiataloknak? A közösségi médiát előszeretettel fogyasztó fiatalabb generációk számára normálisként bemutató életvitelként jelenik meg a poliamor kapcsolatforma, amely gyakorlatilag legális keretek közé szorítja a csúnyán nevezett szeretőtartást vagy megcsalást.

Vajon kinek kellenek a bigott, régimódi, egy férfi és egy nő kapcsolatán alapuló házassági formák, ha az LMBTQ és egyéb lobbisták divatba hoznak minden mást?

Forrás: Ladbible.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre