Varga Judit: egyenes szakmai érvekkel készül a kormány a jövő heti vitára

Ahogyan eddig, most is áll a vita elébe a magyar kormány – írta az igazságügyi miniszter szerdán a Facebook-oldalán, kiemelve: „szakmai érveink egyenesek és tiszták, álláspontunk pedig régóta ismert: Nekünk Magyarország az első!”.

Varga Judit bejegyzésében azt írta: „jövő héten újra előkerül Európa megfáradt, beteg lova”. Ugyanis – mint megjegyezte – az Általános Ügyek Tanácsán ismét előveszik azt a 7-es cikkely szerinti eljárást, „ami lassan már azokat sem érdekli, akik korábban még lelkesen támadták Magyarországot”.

A miniszter szerint régóta látható, „hogy a balliberális politikusok kottájában csupán egy szólam szerepel”. Magyarország megbüntetése azért, mert nem áll be a sorba, és ki merték mondani: „megvédjük hazánk és Európa határait, nem adjuk föl szuverenitásunkat és megvédjük a magyar szülők jogait” – hangsúlyozta.
Brüsszelnek ez persze nem tetszik – írta Varga Judit, hozzátéve, „légből kapott vádakat bújtatnak ezért független és objektív jelentések köntösébe, amelyek hemzsegnek a kettős mércétől és amelyek új politikai eljárások tárgyául szolgálhatnak”.

(MTI)

Kiemelt képünk forrása: Facebook/Varga Judit

Iratkozzon fel hírlevelünkre