Ez történt ma Tokióban: Megint kikapott a női kézicsapat, Ungvári és Özbas búcsúztak

A dzsúdó versenyek újabb versenynapján férfi 81 kilogrammban Ungvári Attila, női 63 kilogrammban Özbas Szofi lépett tatamira.

Ungvári ellenfele az egyiptomi Mohamed Abdelaal volt. Végig szoros, kiegyenlített összecsapást láthattak, akik hajnalban bekapcsolták a televíziót. A két versenyző nem tudta döntésre vinni a dolgot, ezért aranypont döntött. De így is csak az intéseknek köszönhette az egyiptomi, hogy továbbléphetett.

Özbas Szofi ellenfele a német Martyna Trajdos a női dzsúdósok 63 kilogrammos súlycsoportjában. Szintén szoros összecsapáson, aranypontért egy vazarival diadalmaskodott a német és búcsúztatta Özbast.

Női kézilabda válogatottunk a franciák után Brazília csapatától is vereséget szenvedett. A sok hibának köszönhetően most hat gól volt a különbség.

Női triatlonban Bragmayer Zsanett a 12. helyen végzett. Kovács Zsófia nem tudta befejezni a versenyt. Míg Sárosi Laura sérülés miatt visszalépett, Krausz Gergely pedig két szettben kikapott orosz ellenfelétől, így mindkét tollaslabdázónknak véget ért az olimpia.

Navigare necesse est

Folytatódik a férfi vitorlázók laser kategóriájának versenye a negyedik futammal folytatódik, a magyar sportoló jelenleg a 13. helyen áll. Míg az éremesélyesnek kikiáltott Berecz Zsombor is hamarosan megkezdi szereplését az olimpián a finndingi kategóriában. 

Kiemelt képünk forrása: Pixabay

Iratkozzon fel hírlevelünkre