Íme a világ első transzrasszú embere

Egy brit, nem bináris fiatal 18 plasztikai műtéten esett át annak érdekében, hogy koreainak nézhessen ki.

Az Egyesült Királyságban élő influencer több műtéten is átesett, hogy úgy nézzen ki mint a BTS zenekar egyik tagja, Elmondása szerint, mára ő egy nem bináris, koreai személy, számolt be a V4NA

Oli London hétfőn tett közzé egy videót, amiben elmondta, hogy már nyolc éve küzd identitás problémákkal.

Tudom srácok, hogy ez egy kicsit zavaró, mert senki se csinált még ilyet, de valóban küzdöttem identitásproblémákkal, és azzal, aki vagyok.

London egyébként a „they” névmást preferálja, és azt várja el másoktól, hogy így szólítsák.

London a keresztnevét is megváltoztatta Jiminre. Azt is elmondta, hogy a transzrassz hasonlít a transzneműséghez, mivel mindkét esetben rossz testben születik az ember, amit utólag valahogy korrigálni kell. 

Ugyan az énekes még nem kommentálta az influencer átalakulását, a rajongók és a hozzászólók kritizálták őt, a műtétek, és a faji identitás megkülönböztetése miatt.

Korábban London a Twitteren szivárványos dél-koreai zászlót tett közzé.

Ez az új hivatalos zászlóm, mert én egy nem bináris személy vagyok, aki koreainak vallja magát. Köszönöm az elsöprő támogatást, nehéz felfednem a valódi identitásomat.

Bejelentése nagy visszhangot kapott, de sokan bírálták is. A kritikákra reagálva újabb bejegyzést tett közzé. Ebben úgy fogalmazott, hogy annyira szomorú, hogy hány hozzászólás homo- és nem bináris fóbiásoktól származik. Amit közzétettem az Dél-Korea hivatalos LMBTQI+ zászlaja. Bárki, aki negatív megjegyzést tesz, az LMBTQ- és egyenlőség-ellenes. 2021-ben olyan szomorú, hogy az emberek az alapján ítélnek meg másokat, hogy miként azonosítják magukat!

(V4NA)

Kiemelt képünk forrása Unsplash

Iratkozzon fel hírlevelünkre