Itt az újabb botrányos szexuális felvilágosítás, ezúttal rajzfilmen

Újabb indulatokat keltő eseményről számolt be a V4NA hírügynökség. Ezúttal egy animációs kisfilmet mutattak be elsős kisdiákoknak, egy felvilágosító óra keretében.

A New York-i elitiskolában úgynevezett egészség-órákat tartanak minden évfolyamon, melyeken többnyire nemiséget érintő témakörök is terítékre kerülnek. Az elhíresült Justine Ang Fonte tartja az órákat, aki már botrányba keveredett, egy másik elitiskolában, középiskolásoknak tartott részletes pornótanfolyam után.

Akkor különféle pornós műfajokon túl különböző, a pornóiparban használt szakszavakat is részletesen elmagyarázta, bemutatta a diákoknak

Fonte most maga készített egy kisfilmet, melyet 5-7 éves gyerekeknek vetített le. Ebben a szereplők részletesen magyarázzák el, mi is az önkielégítés. 

„Héj, hogy lehet, hogy néha megnő a péniszem és az ég felé mered?”

– teszi fel a kérdést egy, a filmben szereplő kisfiú. Majd büszkén megemlíti, „néha megérintem a péniszem, mert jó érzés”. Egy kislány pedig azt mondja: néha, amikor a fürdőben vagyok, vagy anyukám már lefektetett, én is megérintem magamat ott.

Majd egy felnőtt szereplő szavai következnek, aki elmagyarázza, hogy a nemi szerveiknek milyen részei vannak, melyek érintése lehet jó érzés. De „figyel az erkölcsökre” is, hangsúlyozza: ezt soha ne tegyék nyilvános helyen.  

A tanárnő a felháborodást követően természetesen védekezett. Szerinte a kisfilm csak azt tanította a gyerekeknek, hogy ne fogdossák magukat mások előtt.

Az iskola szóvivője az üggyel kapcsolatban a New York Postnak  nyilatkozott. Elmondta, hogy az intézmény egészségügyi tantervének része a Gender & Bodies (nemek és testek) témakör. Ezen órák mindig a diákok életkorának megfelelő tananyagot tartalmaznak.

Forrás: V4NA
Kiemelt kép: YouTube

Iratkozzon fel hírlevelünkre