Kiszivárgott rendőrségi információk: az antifa a legfenyegetőbb szervezet

A közismert jobboldali publicista, Andy Ngo közölt Twitter-oldalán egy rendkívül érdekes bejegyzést. Elmondása szerint múlt héten orosz hackerek feltörték az Egyesült Államok szövetségi fővárosának, Washington D.C. központi rendőrségének az információs rendszerét.

De mielőtt erről beszélnénk, ugye emlékeznek még, miként minősítette az egyik elnökjelölti vitán Joe Biden az antifa-mozgalmat? Azt mondta róluk, hogy az antifa egy idea, elképzelés, nem szervezet. Erre még Donald Trump sem tudott mást reagálni, csak reflexből annyit mondott, ne már, biztos csak viccelsz.

Antifa (Forrás: Flickr.com)

Úgy tűnik, egy újabb demokrata mítoszról derült ki, hogy egyértelmű hazugság. A rendőrség rendszerében ugyanis egyértelmű információkat találtak a hackerek arra, hogy a rendfenntartó erők külön kiképzést kapnak arról, mi az antifa célja és taktikája. Az alábbiakban konkrét idézetek következnek a napvilágra kerültekből. Még egyszer hangsúlyozzuk: ezek a rendőrség által megfogalmazott mondatok.

Az antifa egy mozgalom, melynek tagjai szélsőbaloldali, antifasiszta, militáns csoportok, szerte az Egyesült Államokból. Központi ismertetőjelük az akcionalitásuk.

Számtalan taktikával élnek, ezek közé tartozik a digitális aktivizmus, rongálás, verbális erőszak és mindazok zaklatása, akik szerintük fasiszták, rasszisták vagy szélsőjobboldaliak.

Javarészt antikapitalisták és döntően szélsőbaloldaliak, olyan militáns baloldali elemekkel kiegészülve, mint az anarchisták, kommunisták és szocialisták. Fő céljuk a szélsőjobboldal és a fehér felsőbbrendűség elleni közvetlen küzdelem, nem pedig a választásokon való megmérettetés.

Ez a szervezet messze a legerőszakosabb azok közül, amelyekkel az elmúlt években találkoztak.

Ők felelősek azokért a rongálásokért, amelyek Donald Trump beiktatásakor voltak, ők zaklattak bármilyen Trump-támogatót, lett légyenek azok akár idősek. Nincsenek morális fenntartásaik.

Ha nem hiszel abban, amiben az antifa, akkor potenciális célpont vagy számukra.

A kiszivárgott anyag
Forrás: Andy Ngo Twitter-oldala

Ezen felül számos eljárási taktikát is kiszivárogtattak, de azokat Ngo nem osztotta meg, mert személyes adatokat is tartalmaznak. Az biztos, hogy a rendőrség megfogta az antifa-mozgalom velejét a fenti jellemzésekkel. A jobboldali nyilvánosság évek óta ugyanezt állítja róluk, míg a mérsékeltebb baloldal folyamatosan védi a bolsevik csőcseléket, amely mögött – immár még eggyel biztosabban állíthatjuk – komoly, szervezett munka áll.

Meddig hazudnak még a jelenségről a demokraták, a baloldal és alles zusammen a progresszió?

A kiszivárgott anyag
Forrás: Andy Ngo Twitter-oldala

Iratkozzon fel hírlevelünkre