Az Osváth Zsolt nevű homoszexuális vlogger jobboldali nők megalázásával próbálja elfedni, hogy még a 444 szerint is hülyeséget beszél

Kiállunk Zelenka Dóra és Szamosi Tímea mellett!

Sajnos egyre többen kénytelenek megismerni a nyíltan homoszexuális vlogger, Osváth Zsolt nevét, aki a YouTube-on propagálja kártékony nézeteit. El kell ismerni, ebben meglehetősen tehetséges, a Zshowtime nevű csatornájának már több mint 155 ezer feliratkozója van. Osváth az LMBTQ-propaganda terjesztése mellett az aktuálpolitikába is gyakorta belefolyik:

csinált már interjút Karácsony Gergellyel, Fekete-Győr Andrással, Vona Gáborral, sőt még Gyurcsány Ferenccel is.

A saját neméhez vonzódó videós ezúttal a Pesti TV egyik műsorának női szereplőit, név szerint Zelenka Dórát és Szamosi Tímeát pécézte ki, akiket a világnézetük és a politikai véleményük miatt alázott meg a legújabb videójában.

Osváth már rögtön a felvétel elején beszólt Zelenkának, aki szerinte

„alkalmatlan, nem csak a műsorvezetésre, hanem önmagában a kommunikációra és a gondolkodásra is”.

A betegesen nárcisztikus vlogger a videó későbbi részében is lekicsinylően beszélt a Pesti TV 22 éves műsorvezetőjének szellemi képességeiről („te nem homofób vagy, hanem egyszerűen buta vagy”), valamint számon kérte rajta, hogy miért nyitja ki a száját, inkább mosolyogjon csendben, az jobban áll neki.

Osváth Zsolt a műsor másik női szereplőjét, Szamosi Tímeát sem kímélte, konzekvensen „Budaházy Eddácskának” és „szuperanyának” nevezte csupán azért, mert elmondta, hogy a 12 éves fiát úgy neveli, hogy tisztelje a lányokat és ne hasson rá az LMBTQ-propaganda.

Osváth itt egyébként ingoványos talajra tévedt, ugyanis azt állította, hogy nem nevelés kérdése, hogy kiből lesz felnőttként erőszaktevő, tapló, vagy éppen homoszexuális. Ez a kijelentése nemcsak hogy nélkülöz bármiféle tudományosságot, de a mindennapi tapasztalatainkkal is szembe megy. Ugyanis ha a gyermek kiegyensúlyozott és megfelelő nevelést kap, az esetek döntő többségében sem erőszaktevő, sem tapló, sem homoszexuális nem lesz belőle. Az utóbbi kapcsán megjegyzendő, hogy bár

a tudósok évtizedek óta keresik a homoszexualitás kialakulásáért felelős gént, a mai napig nem találták meg.

Sőt, még a homofóbiával aligha vádolható 444 is arról írt egy 2019-es kutatás nyomán, hogy kis szerepet játszik csak a genetika a homoszexualitás kialakulásában. Egész pontosan 8 és 25 százalék közötti arányban befolyásolja, hogy az adott személy a saját neméhez fog-e vonzódni. Az összes többi a nevelésen, a környezeten, a gyermekkori traumákon, valamint a társadalmi trendeken múlik. 

„A kutatásban résztvevő tudósok szerint ez az eredmény végre lezárja a «meleg génről» szóló vitákat, ugyanis a majd félmillió embernél elvégzett tesztek nem igazolták, hogy alapvető genetikai különbségek lennének a homoszexuálisok és a heteroszexuálisok között”

– semmisíti meg a 444 Osváth Zsolt „érveit”.

A homoszexuális vloggernek egyébként vélhetően azért akadt be annyira a Pesti TV adása, mert a már említett Zelenka Dóra és Szamosi Tímea – Bálint Botonddal kiegészülve – kendőzetlen őszinteséggel beszélt a homoszexualitásról.

Zelenkáék – nagyon helyesen – elmondták, hogy az azonos neműek párkapcsolata nem tekinthető normálisnak, hiszen a természet rendjével megy szembe: két férfi vagy két nő románcából soha az életben nem születhet gyermek természetes úton.

Nem véletlen, hogy a biológia makacs tényei kiborították Osváthtot, ugyanis a celebről tudvalevő, hogy szeretne gyermeket örökbe fogadni a párjával (szerencsére ezt Magyarországon – legalábbis törvényes úton – egyelőre nem teheti meg).  

Ez azonban nem mentség arra, hogy nőket alázzon meg ország-világ előtt. Sőt, nem csak hogy nem mentség, de nem is fogjuk hagyni, hogy Osváth Zsolt bárkire is ráuszítsa a követőit pusztán azért, mert az általa vallott tudománytalan LMBTQ-megközelítéssel ellentétes véleményt fogalmaz meg.

Dóri és Timi! Büszkék vagyunk rátok, mert férfiakat megszégyenítő őszinteséggel mondtátok ki az igazságot egy rettenetesen káros folyamatról. Néhány lagymatag, kisujjeltartós, magát jobboldalinak valló „értelmiségi” igazán példát vehetne rólatok…

Ja, és bármekkora a nyomás, nehogy bocsánatot kérjetek bármiért is! Teljesen mindegy, hogy 99, vagy 1 százalékban tértek el tőlük, ugyanúgy fognak gyűlölni titeket.

 

Horváth Tamás

 

Osváth Zsolt esete a jobboldali médiával

A gyerekeket… Csak őket hagyjátok ki ebből, könyörgök!

 

Kiemelt képünk forrása: YouTube

Iratkozzon fel hírlevelünkre